Matplan:

Alltid noe godt til middag

Til deg! Fiks ferdig ukemeny.

Burger med rødbetbiff. FOTO: Winnie Methmann
Burger med rødbetbiff. FOTO: Winnie Methmann Vis mer
Publisert

Mandag: Spagetti med scampi og avokadokrem

4 personerTid: 25 min

Ingredienser400 g spagetti500 g scampisalt og pepper1 ss olivenolje100 g frisk spinat

Avokadokrem2 avokadoer1 håndfull basilikum50 g frisk spinat2 ss olivenolje½ sitronsalt og pepper

1. Kok spagettien etter anvisning på pakken.2. Avokadokrem: Del avokadoene i to, fjern steinene, og skrap ut kjøttet. Skyll basilikum og spinat. Ha avokado, basilikum, spinat og olje i en blender, og kjør til avokadokremen har fått en glatt konsistens. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.3. Rens scampiene, men la halen være på. Stek scampiene i olje i en panne ved høy varme i noen minutter, til de skifter farge og er gjennomstekte, men ikke for ­lenge, da blir de seige. Vend ­pastaen sammen med avokado­kremen og spinat. Topp med scampi og frisk basilikum, og server.

Tirsdag: Fylte purrer med rotfrukter

4 personerTid: 30 minOvnstid: 35 min

Ingredienser400 g svinekjøttdeig1 dl melk1 løk1 egg3 ss brødraspsalt og pepper2 purrer1 ss hvetemel1 egg2 dl brødraspsalt og pepper1 ss smør til steking1 ss olivenolje til steking

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer