Mandag: Spagetti med scampi og avokadokrem
4 personerTid: 25 min
Ingredienser400 g spagetti500 g scampisalt og pepper1 ss olivenolje100 g frisk spinat
Avokadokrem2 avokadoer1 håndfull basilikum50 g frisk spinat2 ss olivenolje½ sitronsalt og pepper
1. Kok spagettien etter anvisning på pakken.2. Avokadokrem: Del avokadoene i to, fjern steinene, og skrap ut kjøttet. Skyll basilikum og spinat. Ha avokado, basilikum, spinat og olje i en blender, og kjør til avokadokremen har fått en glatt konsistens. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.3. Rens scampiene, men la halen være på. Stek scampiene i olje i en panne ved høy varme i noen minutter, til de skifter farge og er gjennomstekte, men ikke for lenge, da blir de seige. Vend pastaen sammen med avokadokremen og spinat. Topp med scampi og frisk basilikum, og server.
Tirsdag: Fylte purrer med rotfrukter
4 personerTid: 30 minOvnstid: 35 min
Ingredienser400 g svinekjøttdeig1 dl melk1 løk1 egg3 ss brødraspsalt og pepper2 purrer1 ss hvetemel1 egg2 dl brødraspsalt og pepper1 ss smør til steking1 ss olivenolje til steking
Les artikkelen gratis
Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger