Middagstips

Bakt potet med chorizo og pesto

Så enkelt og så godt!

BAKT POTET: Visste du at på fransk heter poteten «pommes de terre», noe som betyr jordens eple. FOTO: ALL OVER PRESS
BAKT POTET: Visste du at på fransk heter poteten «pommes de terre», noe som betyr jordens eple. FOTO: ALL OVER PRESS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bakt potet med chorizo og pesto

4 personer

Ingredienser:

  • 4 store poteter
  • salt og pepper
  • 2 chorizopølser
  • 2 dl rømme

Pesto:

  • 1 bunt basilikum
  • 20 g mandler
  • 25 g revet parmesan
  • 2 dl olivenolje
  • salt og pepper

Servering:

Du kan nå betale med

KK Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 50 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium format og lekker presentasjon

Abonner på KK Pluss nå

Pr. måned

199,-

automatisk fornyelse

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Her finner du KKs bruker- og abonnementsvilkår.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer