Bakte Epler

Bakte epler med Cottage Cheese

Herlig dessert som kun inneholder 100 kcal per porsjon.

<strong>BAKT EPLE:</strong> Bakt eple med Cottage Cheese som kun inneholder 100 kcal per porsjon.  Foto: Grete Roede AS
BAKT EPLE: Bakt eple med Cottage Cheese som kun inneholder 100 kcal per porsjon. Foto: Grete Roede AS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Epler har et nærmest uendelige bruksområder. De kan bakes, stekes, kokes, syltes, moses, deles i båter eller bare spises som de er.

I denne oppskriften skal eplene bakes, og fylles med en smakfull blanding av Cottage Cheese, revet appelsinskall og kanel.

- Behold skallet på for rett under skallet finner vi flest C-vitaminer. En god, sunn og litt annerledes dessert som er full av deilig smak, forteller konseptsjef i Grete Roede AS, Jeanette Roede.

LES OGSÅ: Ta deg et eple i dag

Bakte epler

<strong>EKSPERTEN:</strong> Jeanette Roede.  Foto: Grete Roede AS
EKSPERTEN: Jeanette Roede. Foto: Grete Roede AS Vis mer

(4 porsjoner)

Dette trenger du:

4 stk små epler
100 g Cottage Cheese
1 stk liten appelsin
1/2 ts kanel
1 ss sukker

Slik gjør du: Ta ut kjernehuset på eplene og sett eplene i en smurt ildfast form. Rør sammen Cottage Cheese, revet appelsinskall og kanel. Smak til med sukker.

Fyll blandingen i eplene, og press appelsinsaft over. Stek eplene på midterste rille ved 175 grader i  cirka 20 minutter. Server gjerne med litt vaniljekesam.

Næringsinnhold: 100 kcal per porsjon

Les flere oppskrifter på Greteroede.no

Se flere Lettere-oppskrifter nedenfor:
 

Vi gjør oppmerksom på at Aller Media er deleier i Grete Roede AS. 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer