Bakte pærer med bjørnebær og mandelknas
4 porsjoner / Tid: 30 minutter
Ingredienser:
- 4 pærer
- 200 g friske
- bjørnebær
- 2 ss sukker
Mandelknas:
- 1 dl mysli
- 1/2 dl brunt sukker
- 50 g mandler
- 25 g smør

Deilig eplekake med en vri!
Til servering:
- 250 g gresk yoghurt
Slik gjør du:
- Sett ovnen på 200 °. Skyll og del pærene, og fjern kjernene. Skyll bjørnebærene, og vend dem i sukker.
- Legg de halve pærene i en ildfast form. Fordel bærene over pærene.
- Mandelknas: Bland mysli med brunt sukker og hakkede mandler, og dryss blandingen over pærene og bærene. 4. Smelt smør, og hell det over mandelknasen.
- Stek pærene i 10 minutter, til mandelknasen er gyllen og sprø. Server pærene lune med gresk yoghurt til.
