Dessert:

Bakte pærer

De bakte pærene smaker også himmelsk sammen med vaniljeis!

BAKTE PÆRER: En varm og god dessert du kan nyte til kaffen. FOTO: Stine Christiansen
BAKTE PÆRER: En varm og god dessert du kan nyte til kaffen. FOTO: Stine Christiansen Vis mer
Publisert

Bakte pærer med bjørnebær og mandelknas

4 porsjoner / Tid: 30 minutter

Ingredienser:

  • 4 pærer
  • 200 g friske
  • bjørnebær
  • 2 ss sukker

Mandelknas:

  • 1 dl mysli
  • 1/2 dl brunt sukker
  • 50 g mandler
  • 25 g smør

Til servering:

  • 250 g gresk yoghurt

Slik gjør du:

  1. Sett ovnen på 200 °. Skyll og del pærene, og fjern kjernene. Skyll bjørnebærene, og vend dem i sukker.
  2. Legg de halve pærene i en ildfast form. Fordel bærene over pærene.
  3. Mandelknas: Bland mysli med brunt sukker og hakkede mandler, og dryss blandingen over pærene og bærene. 4. Smelt smør, og hell det over mandelknasen.
  4. Stek pærene i 10 minutter, til mandelknasen er gyllen og sprø. Server pærene lune med gresk yoghurt til.
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer