Tid beregnet på denne retten: 30 minutter
Antall porsjoner i denne oppskriften: 2
Ingredienser:
- saft av 1 sitron
- 1–2 ts knust chili
- 2 ss olivenolje
- 1 ts sukker
- 300 g mørt biffkjøtt i terninger
- olje til steiking
- 1 dl couscous
- salt
- 1 ½ dl kokende vann
- 1 rød paprika i båter
- 1 squash i skiver
- 2 rødløk i båter
- olivenolje
- salt
- 1 håndfull oregano, plukket

Slik gjør du:
1. Rør sitronsaft, chili, olivenolje og sukker sammen. La kjøttet trekke i marinaden mens du forbereder resten. Ha couscous i en skål, og hell kokende vann over. Legg plastfilm eller lokk over skålen, og la couscousen trekke i ti minutter.
2. Vend paprika, squash og løk med litt olje, og stek grønnsakene på en varm grillpanne. Rør i couscousen med en gaffel, og vend de stekte grønnsakene i couscousen sammen med hakket oregano.
3. Tre kjøttet på spyd, og stek det på den varme grillpannen. Server straks biffspyd og couscoussalat.
God middag!