Grillspyd Med Grønnsaker

Biffspyd med couscous og grønt

Litt chili, litt sitron og masse deilig smak!

DRØM: En tidlig våronsdag er helt perfekt tidspunkt å drømme seg til ferie med en litt sommerlig middag, synes vi! Foto: All Over Press
DRØM: En tidlig våronsdag er helt perfekt tidspunkt å drømme seg til ferie med en litt sommerlig middag, synes vi! Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tid beregnet på denne retten: 30 minutter
Antall porsjoner i denne oppskriften: 2

Ingredienser:

  • saft av 1 sitron
  • 1–2 ts knust chili
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ts sukker
  • 300 g mørt biffkjøtt i terninger
  • olje til steiking
  • 1 dl couscous
  • salt
  • 1 ½ dl kokende vann
  • 1 rød paprika i båter
  • 1 squash i skiver
  • 2 rødløk i båter
  • olivenolje
  • salt
  • 1 håndfull oregano, plukket
TIPS: Couscous er like god kald som varm. Har du rester, blir de super lunsj i morgen! Foto: All Over Press
TIPS: Couscous er like god kald som varm. Har du rester, blir de super lunsj i morgen! Foto: All Over Press Vis mer

Slik gjør du:

1. Rør sitronsaft, chili, olivenolje og sukker sammen. La kjøttet trekke i marinaden mens du forbereder resten. Ha couscous i en skål, og hell kokende vann over. Legg plastfilm eller lokk over skålen, og la couscousen trekke i ti minutter. 
2. Vend paprika, squash og løk med litt olje, og stek grønnsakene på en varm grillpanne. Rør i couscousen med en gaffel, og vend de stekte grønnsakene i couscousen sammen med hakket oregano. 
3. Tre kjøttet på spyd, og stek det på den varme grillpannen. Server straks biffspyd og couscoussalat.

God middag!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer