Biffstrimler med brokkoli, svarte bønner og nudler
4 porsjoner / Tid: 25 min
Ingredienser:
- 600 g strimlet biffkjøtt
- 1 ss solsikkeolje
- 1 frisk, grønn chili
- 3 cm frisk ingefær
- 2 hvitløkbåter
- 1 brokkoli
- 1 boks svarte bønner
- 1 dl soyasaus
- 4 dl hønsebuljong
Tilbehør:
- 300 g fullkornnudler
- 1 bunt vårløk
- 1 bunt thaibasilikum
Slik gjør du:
- Stek kjøttstrimlene i olje i en wok eller stor panne i 2 minutter.
- Rens chili, og skjær den i skiver. Skrell og finriv ingefær. Rens hvitløk, og skjær den i tynne skiver. Skyll brokkoli, og skjær den i buketter.
- Stek chili, ingefær, hvitløk og brokkoli sammen med biffkjøttet i noen minutter.
- Hell væsken av bønnene, og bland dem i retten sammen med soyasaus og buljong. Kok opp.
- Kok nudler etter anvisning på pakken. La dem renne av, og bland med retten. Rens vårløk, skjær i biter på skrå, og bland i retten sammen med hakket thaibasilikum like før retten skal serveres.