Oppskrift:

Bistro de lux

Om du ikke kan reise til Paris, kan du drømme deg dit med denne deilige bistroinspirerte menyen.

Hummersuppe med konjakk. FOTO: Line Falck
Hummersuppe med konjakk. FOTO: Line Falck Vis mer
Publisert

Hummersuppe med konjakk

6 porsjoner45 min

Ingredienser 1 hel kokt hummer, 600–700 g2 sjalottløk1 fedd hvitløk2 purrer3 ss olivenolje til steking80 g hvetemel5 dl hvitvin½ dl konjakk140 g tomatpuré1 krydderbukett av frisk timian, rosmarin og laurbærblader½ ts kajennepeppersalt og pepper1 l fiskebuljong2 dl kremfløte1 liten bunt gressløk

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer