Hele Ukens

Burger med entrecôte

Biff og burger i ett! Det er vel omtrent så bra det kan bli?

LUKSUS: Entrecôten gir denne burgeren et hint av luksus, og de semitørkede tomatene smaker deilig av sommer og sol. Foto: All Over Press
LUKSUS: Entrecôten gir denne burgeren et hint av luksus, og de semitørkede tomatene smaker deilig av sommer og sol. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tid beregnet på denne retten: 25 minutterAntall porsjoner i denne oppskriften: 4 

Ingredienser: 4 entrecôter à 150 gsalt og kvernet pepperlitt olje til steking4 ss majones4 ss dijonsennep4 italienske ciabatta-boller100 g rucola75 g høvlet parmesan1 bunt basilikum Semitørkede tomater:250 g små daddeltomater1 ts sukker1 ts salt, samt nykvernet pepper olivenolje

Slik gjør du: 

1. Semitørkede tomater: Skyll tomatene. Skjær dem i halve, og legg dem i en stekepanne med skjæreflaten opp. Bland sukker og salt, og dryss det over tomatene. Kvern pepper over, og drypp forsiktig med olivenolje. Sett tomatene i stekeovnen på kun 60–75 °C. La de stå i ovnen i 3–4 timer til de ser tørre og rynkete ut, men samtidig er deilig saftige.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer