Hele Ukens

Burger med kylling, avokado og cæsardressing

Her er den klassiske cæsarsalaten forkledd som fristende burger.

KJAPT OG KJEMPEGODT: Det tar deg 25 minutter å lage denne kjempegode burgeren! Foto: All Over Press
KJAPT OG KJEMPEGODT: Det tar deg 25 minutter å lage denne kjempegode burgeren! Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tid beregnet på denne retten: 25 minutterAntall porsjoner i denne oppskriften: 4

Ingredienser: 500 g kyllingbrystsalt og nykvernet pepperolivenolje2 modne avokadoer1 romanosalat1 agurk4 burgerbrød med sesamfrøCæsardressing:2 eggeplommersalt og nykvernet pepper1 fedd hvitløk2 ss dijonsennep1 ss sherryeddik3–4 dråper worchestershire sauce2 dl olje, f.eks. olivenolje4 ss friskrevet parmesan2 ss crème fraîche lett

Slik gjør du: 

1. Cæsardressing: Pisk eggeplommer sammen med litt salt, presset hvitløk, dijonsennep, sherryeddik og worchestershire sauce i en skål til eggeplommene blir hvite. Tilsett oljen, litt om gangen, mens du pisker. Konsistensen skal bli som majones. Pisk inn revet parmesan, og smak til med salt og pepper. Fullfør dressingen ved å røre inn crème fraîche. Sett den i kjøleskapet til burgeren skal «monteres».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer