Tid beregnet på denne retten: 20 minutter. Steketid: 30 minutter
Antall porsjoner i denne oppskriften: 4
Ingredienser:
- 500 g hakket oksekjøtt
- 2 ss rød karripasta
- salt og nykvernet pepper
- olje til steking
Potetbåter
- 3 store bakte poteter
- 1 ss spisskummen
- 1 ts tørket chili
- ¼ dl god olivenolje
Myntetopping
- 1 hjertesalat
- 4 tomater
- 1 avokado
- 4 ss gresk yoghurt
- 1 ss ferskhakket mynte
- salt og nykvernet pepper
- 4 nanbrød

Slik gjør du:
1. Rør kjøttet med karripastaen. Krydre godt med salt og pepper. Form til avlange burgere som passer til nanbrødene i størrelsen. Varm en panne med olje og brun burgerne godt på begge sider. Skru ned varmen og stek burgerne helt ferdige på begge sider.
2. Potetbåter: Skyll potetene og skjær dem i båter. Fordel dem i en ildfast form, dryss over spisskummen, chili, salt og pepper og drypp olivenolje over. Stek dem på øverste rille i stekeovnen på 200 grader i 30 minutter til de er gylne og sprø.
3. Myntetopping: Skyll salaten og brekk den i grove stykker, skjær tomatene i skiver og skjær avokadoen i båter. Rør yoghurten sammen med mynte, salt og pepper.
4. Varm nanbrødene og smør mynteyoghurt på. Topp med salat, tomat, avokado og burger og legg på en spiseskje myntedressing på toppen. Server med potetbåter.
God middag!