ITALIENSK: Pasta med deilig fyll! Foto: All Over Press
ITALIENSK: Pasta med deilig fyll! Foto: All Over Press Vis mer

Ukens Matplan

Cannelloni med kylling og sopp

Slik lager du fylt pasta med sopp, mascarpone og oregano. Det smaker helt fantastisk!

Publisert
Sist oppdatert

Tid beregnet på denne retten: 50 minutter
Antall porsjoner i denne oppskriften:  4

Ingredienser:

  • 8 cannellonirør

Fyll

  • 1 sjalottløk
  • 1 hvitløkfedd
  • litt olivenolje til steking
  • 400 g kyllingkjøttdeig
  • 250 g mascarpone
  • 1 ss tørket oregano
  • salt og nykvernet pepper
  • 250 g sjampinjonger

Tomatsaus

  • 1 l moste tomater (på flaske)
  • 1 ss balsamicoeddik
  • salt og nykvernet pepper
  • 1 potte fersk basilikum
  • 200 g ferskrevet mozzarella
<strong>CANNELLONI:</strong> Cannelloni er en italiensk matrett som består av brede pastarør fylt med kjøtt, ost eller grønnsaker. Foto: All Over Press
CANNELLONI: Cannelloni er en italiensk matrett som består av brede pastarør fylt med kjøtt, ost eller grønnsaker. Foto: All Over Press Vis mer

Slik gjør du:

1. Fyll: Finsnitt løken og hvitløken, og fres dem i olje i en stekepanne. Tilsett kyllingkjøttdeigen og stek til kjøttet smuldrer. Skru ned varmen og rør mascarpone og oregano i retten. Krydre med salt og pepper.

2. Hell fyllet i en frysepose, klipp av et hjørne på posen og sprøyt fyllet inn i cannelloniene. Legg dem i en smurt ildfast form. Rens sjampinjongene og skjær dem i skiver. Stek dem i litt olje i en stekepanne med høy varme til væsken fordamper, og fordel dem over cannelloniene.

3. Tomatsaus: Varm opp de moste tomatene i en kjele sammen med balsamico, salt og pepper. Tilsett hakket basilikum. Hell sausen over cannelloniene. Dryss med mozzarella. Stek retten i ovn på 200 grader i ca. 30 minutter.

God middag!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer