CANNELLONI: Her er en smaksvariant som passer god til kylling og kalkun Foto: All Over Press
CANNELLONI: Her er en smaksvariant som passer god til kylling og kalkun Foto: All Over Press Vis mer

Cannelloni

Cannelloni med kylling

For en deilig start på uken

Publisert

Ingredienser: 

Pastaplater

Farse

Ost-fløtesaus

CANNELLONI: Lag gjerne en enkel salat ved siden av. Det gjør smekn litt friskere. Foto: All Over Press
CANNELLONI: Lag gjerne en enkel salat ved siden av. Det gjør smekn litt friskere. Foto: All Over Press Vis mer

Slik gjør du:

1. Pastaplater: Bland sammen kremost, egg og firberhusk til en jevn masse og la det stå i 10 minutter, slik at loppefrø­skallene kan suge til seg væske og samle deigen. 
2. Forvarm stekeovnen til 130 grader varmluft, eller 150 grader, vanlig steking. 
3. Bre deigen ut på to bakepapirkledde stekeplater. Avhengig av tykkelsen på deigen kan du eventuelt legge et stykke bakepapir over deigen og fordele den på platen. Er deigen tyntflytende er det kanskje nok med en slikkepott.  
4. Stek deigen i 15 minutter og la den avkjøles mens du lager resten.
5. Farse: Rør kyllingkjøttet sammen med hvitløk, timian, egg, salt og pepper og sett den kjølig.  
6. Ost-fløtesaus: Rør ricotta sammen med fløte og parmesan til en jevn blanding.
7. Skjær pastaplatene ut i 
10 x 10 cm store firkanter. 
8. Legg farsen på pastaplatene og rull dem sammen i rørform. 
9. Legg litt ostesaus i bunnen av en ildfast form og legg pastarørene oppi. Hell resten av ostesausen over, dryss på revet ost og stek cannelloniene i 25 minutter ved 200 grader.

Serveres med en god tomatsalat

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer