KOMPLETT_ Bønner, chili, tomater, koriander, kanel og spisskummen. Deilige smaker og krydder gjør denne retten komplett! Foto: All Over Press
KOMPLETT_ Bønner, chili, tomater, koriander, kanel og spisskummen. Deilige smaker og krydder gjør denne retten komplett! Foto: All Over Press Vis mer

Hvordan Lage Chili Con Carne

Chili con carne med ris og yoghurtkrem

En utrolig enkel og smakfull klassiker det er verdt å lære seg.

Publisert

Tid beregnet på denne retten: 60 minutter
​Antall porsjoner i denne oppskriften: 4

Ingredienser:

Yoghurtkrem

Tilbehør

DEILIG: Denne klassikeren er deilig med yoghurtkrem og ris til. Foto: All Over Press
DEILIG: Denne klassikeren er deilig med yoghurtkrem og ris til. Foto: All Over Press Vis mer

Slik gjør du:

1. Finhakk løk, hvitløk og chili. Varm opp oljen i en stor kjele, og stek løk og chili sammen med krydderne. Tilsett kjøttet litt av gangen i løkblandingen, slik at det brunes. Krydre med chiliflak, salt og pepper. Hell hakkede tomater og buljong i kjelen, og la retten småkoke i 30 minutter. Rør gjerne i kjelen innimellom. 
2. Skyll bønnene i en sil, og hell dem i kjelen. La retten småkoke ytterligere 25 minutter. Smak til med chili, salt, spisskummen og kanel.
3. Yoghurtkrem: Rør yoghurt sammen med spisskummen, salt og pepper.
4. Tilbehør: Kok risen etter anvisning på pakken. Pynt den kokte risen med finhakket chili og mynte. Server chili con carne med ris og yoghurtkrem til.

God middag!

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer