Mojito med mynte og bringebær
Tid: 15 minutter.
Frysetid: Natten over.
Antall: 6 stk.
Ingredienser
2 dl vann
1 dl sukker
saft av 6 lime (ca. 1 ½ dl)
1 ½ dl Farris uten smak
3 ss lys rom
50 g bringebær
½ bunt mynteblader
6 ispinneformer
6 ispinner av tre
1. Kok opp vann og sukker til sukkeret er helt oppløst.
2. Ha sukkervannet i en blender, og miks sammen med limesaft, Farris og rom. Hell blandingen i formene.
3. Skyll bringebærene og myntebladene, og fordel dem i formene.
4. Sett isformene i fryseren, og ha i trepinnene etter cirka en time. La dem fryse natten over.

- Ja, nordmenn elsker iskrem!

Gin tonic med blåbær og lime
Tid: 15 minutter.
Frysetid: Natten over.
Antall: 6 stk.
Ingredienser
7 ½ dl tonic
½ dl gin
2 lime
50 g blåbær
6 ispinneformer
6 ispinner av tre
1. Bland gin og tonic.
2. Press saften av den ene limen, og skjær den andre i tynne skiver.
3. Skyll blåbærene, og fordel fem blåbær og en limeskive i hver form før du heller gin tonic-blandingen over.
4. Sett isformene i fryseren, og ha i trepinnene etter cirka en time. La dem fryse natten over.

Piña Colada med ananas og kokos
Tid: 15 minutter.
Frysetid: Natten over.
Antall: 6 stk.
Ingredienser
½ frisk ananas
3 dl ananasjuice
1 ½ dl kokosmelk
0,8 dl Malibu eller annen kokoslikør
0,2 dl lys rom
6 ispinneformer
6 ispinner av tre
1. Del ananasen i små terninger, og mål opp cirka 1 dl. Fordel ananasterningene i isformene,
2. Rør ananasjuice og kokosmelk sammen, og tilsett rom og kokoslikør.
3. Ha blandingen i formene sammen med ananasen.
4. Sett isformene i fryseren, og ha i trepinnene etter cirka en time. La dem fryse natten over.
LES OGSÅ: Ja, du kan faktisk lage en nydelig drink med gulrot som hovedingrediens

Grapefrukt og vodka
Tid: 15 minutter.
Frysetid: Natten over.
Antall: 8 stk.
Ingredienser
1 hel grapefrukt
saften av 4 røde grapefrukter (ca. 3 ½ dl)
½ dl vodka
1 ss. sukker
8 ispinneformer
8 ispinner av tre
1. Skjær av skallet på den ene grapefrukten, og del den i tyne skiver.
2. Press ut saften av de resterende fire grapefruktene, og rør inn vodka og sukker til sukkeret et oppløst.
3. Ha en skive grapefrukt i hver isform, og fordel saftblandingen i formene.
4. Sett isformene i fryseren, og ha i trepinnene etter cirka en time. La dem fryse natten over.

Strawberry Daiquiri
Tid: 15 minutter.
Frysetid: Natten over.
Antall: 8 stk.
Ingredienser
5–6 friske jordbær
saften av 2 lime (ca. ½ dl)
2 dl konsentreret jordbærsaft
1 dl lys rom
1 ss Cointreau
8 ispinneformer
8 ispinner av tre
1. Rens og skyll jordbærene, og del dem i skiver.
2. Press saften ut av limene, og bland den med den konsentrerte jordbærsaften, rom og Cointreau.
3. Fordel jordbærskivene i isformene, og fyll opp med romblandingen.
4. Sett isformene i fryseren, og ha i trepinnene etter cirka en time. La dem fryse natten over.

Endelig istid! Små og store kommer til å juble om du skaffer deg dette ...
