FOTO: All over press
FOTO: All over press Vis mer

Oppskrift

Cocktail på pinne

Hva med å servere velkomstdrinken på en ny måte? Denne vil garantert imponere gjestene! Og selvfølgelig kan de lages alkoholfrie også.

Mojito med mynte og bringebær

Tid: 15 minutter.
Frysetid: Natten over.
Antall: 6 stk.

Ingredienser
2 dl vann
1 dl sukker
saft av 6 lime (ca. 1 ½ dl)
1 ½ dl Farris uten smak
3 ss lys rom
50 g bringebær
½ bunt mynteblader
6 ispinneformer
6 ispinner av tre

1. Kok opp vann og sukker til sukkeret er helt oppløst.
2. Ha sukkervannet i en blender, og miks sammen med limesaft, Farris og rom. Hell blandingen i formene.
3. Skyll bringebærene og myntebladene, og fordel dem i formene.
4. Sett isformene i fryseren, og ha i trepinnene etter cirka en time. La dem fryse natten over.

Gi mojitoen ekstra sommerlig smak med bringebær. FOTO: All over press
Gi mojitoen ekstra sommerlig smak med bringebær. FOTO: All over press Vis mer

Gin tonic med blåbær og lime

Tid: 15 minutter.
Frysetid: Natten over.
Antall: 6 stk.

Ingredienser
7 ½ dl tonic
½ dl gin
2 lime
50 g blåbær
6 ispinneformer
6 ispinner av tre

1. Bland gin og tonic.
2. Press saften av den ene limen, og skjær den andre i tynne skiver.
3. Skyll blåbærene, og fordel fem blåbær og en limeskive i hver form før du heller gin tonic-blandingen over.
4. Sett isformene i fryseren, og ha i trepinnene etter cirka en time. La dem fryse natten over.

Gin tonic passer med mange typer garnityr, og det gjør også disse cocktailene! Prøv for eksempel rosmarin, pepper og sitron for en spennende vri. Tips! På grunn av alkoholen smelter isen fort, så server dem på et fat med knust is. FOTO: All over press
Gin tonic passer med mange typer garnityr, og det gjør også disse cocktailene! Prøv for eksempel rosmarin, pepper og sitron for en spennende vri. Tips! På grunn av alkoholen smelter isen fort, så server dem på et fat med knust is. FOTO: All over press Vis mer

Piña Colada med ananas og kokos

Tid: 15 minutter.
Frysetid: Natten over.
Antall: 6 stk.

Ingredienser
½ frisk ananas
3 dl ananasjuice
1 ½ dl kokosmelk
0,8 dl Malibu eller annen kokoslikør
0,2 dl lys rom
6 ispinneformer
6 ispinner av tre

1. Del ananasen i små terninger, og mål opp cirka 1 dl. Fordel ananasterningene i isformene,
2. Rør ananasjuice og kokosmelk sammen, og tilsett rom og kokoslikør.
3. Ha blandingen i formene sammen med ananasen.
4. Sett isformene i fryseren, og ha i trepinnene etter cirka en time. La dem fryse natten over.

LES OGSÅ: Ja, du kan faktisk lage en nydelig drink med gulrot som hovedingrediens

Den fyldige kokosmelken balanseres med søt og syrlig ananasjuice. Tips!
Dypp isformene i lunket vann for å få isen til å slippe formen. FOTO: All over press
Den fyldige kokosmelken balanseres med søt og syrlig ananasjuice. Tips! Dypp isformene i lunket vann for å få isen til å slippe formen. FOTO: All over press Vis mer

Grapefrukt og vodka

Tid: 15 minutter.
Frysetid: Natten over.
Antall: 8 stk.

Ingredienser
1 hel grapefrukt
saften av 4 røde grapefrukter (ca. 3 ½ dl)
½ dl vodka
1 ss. sukker
8 ispinneformer
8 ispinner av tre

1. Skjær av skallet på den ene grapefrukten, og del den i tyne skiver.
2. Press ut saften av de resterende fire grapefruktene, og rør inn vodka og sukker til sukkeret et oppløst.
3. Ha en skive grapefrukt i hver isform, og fordel saftblandingen i formene.
4. Sett isformene i fryseren, og ha i trepinnene etter cirka en time. La dem fryse natten over.

Om du liker bitre drinker, vil du garantert elske denne isen! FOTO: All over press
Om du liker bitre drinker, vil du garantert elske denne isen! FOTO: All over press Vis mer

Strawberry Daiquiri

Tid: 15 minutter.
Frysetid: Natten over.
Antall: 8 stk.

Ingredienser
5–6 friske jordbær
saften av 2 lime (ca. ½ dl)
2 dl konsentreret jordbærsaft
1 dl lys rom
1 ss Cointreau
8 ispinneformer
8 ispinner av tre

1. Rens og skyll jordbærene, og del dem i skiver.
2. Press saften ut av limene, og bland den med den konsentrerte jordbærsaften, rom og Cointreau.
3. Fordel jordbærskivene i isformene, og fyll opp med romblandingen.
4. Sett isformene i fryseren, og ha i trepinnene etter cirka en time. La dem fryse natten over.

Strawberry Daiquiri er en klassiker som får nytt liv i isform. FOTO: All over press
Strawberry Daiquiri er en klassiker som får nytt liv i isform. FOTO: All over press Vis mer

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: