Kake Med Cottage Cheese

Cottage cheese-kaken du må prøve

Proteinrik og knallgod!

KAKE MED COTTAGE CHEESE: Er proteinrikt og godt til dessert. Prøv oppskriften i helgen! Foto: Grete Roede AS
KAKE MED COTTAGE CHEESE: Er proteinrikt og godt til dessert. Prøv oppskriften i helgen! Foto: Grete Roede AS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO - LETTERE: Cottage cheese er en mager ferskost som er rik på protein og en rekke sunne næringsstoffer. Kanskje ikke helt det du ser for deg når du planlegger helgens dessert?

Men, det er faktisk ingen grunn til at du ikke skal benytte mer av osten i matlagingen din. Sjekk for eksempel ut denne digge sjokoladekaken med cottage cheese. 

Har du lyst til å prøve ut en annen kake som er enkel å lage og nesten fettfri? Da må du få med deg ukens tips fra Jeanette Roede, konseptsjef i Grete Roede AS.

- Cottage cheese- kake er en litt annerledes kake, som garantert vil overraske. Den har en ostekakelignende konsistens med kjempe god smak. Kaken er full av proteiner, og vil mette godt på en sunn måte, sier hun. 

LES OGSÅ: Snacks med bare 100 kalorier

Dette trenger du (16 biter):

1 dl skåldede hakkede mandler 4 stk egg1 dl sukker600 g Cottage Cheese2 dl hvetemel1 dl melk1 1/2 dl rosiner

Slik gjør du:Varm stekeovnen til 170 ̊C. Skåld mandlene ved å legge dem i kokende vann i ca 1 min. Hell av vannet. ”skinnet” på mandlene vil løsne og være lett å fjerne. Hakk mandlene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer