Oppskrift:

Deilig brunsj

Det som er så bra med en skikkelig brunsj, er at du får det beste både fra frokosten og lunsjen.

BRUNSJ: En brunsj som dette er et realt festmåltid. FOTO: Colombus Leth
BRUNSJ: En brunsj som dette er et realt festmåltid. FOTO: Colombus Leth Vis mer
Publisert

Salt vaffel med røkelaks og tomat-quinoa-salat

Ingredienser 200 g røkelaks

Vafler 1 ss hakket, frisk timian220 g hvetemel½ ts bakepulver¼ ts saltsvart pepper40 g gruyere-ost2 ½ dl melk2 egg

Tomat-quinoa-salat 50 g quinoa200 g cherrytomater1 rødløk100 g spisskål1 ss epleeddik1–2 ss olivenoljesalt og pepper

1. Vaffelrøre: Hakk timian, og rør den sammen med mel, bakepulver, salt og svart pepper. Riv osten. Pisk melk og egg, og hell i den revne osten. Rør det hele i melblandingen. Stek vaflene i et vaffeljern. De kan også stekes som små pannekaker.2. Tomat-quinoa-salat: Skyll quinoaen i kaldt vann, og kok den deretter etter anvisningen på pakken. Hell av vannet, og la den avkjøles.3. Del cherrytomatene i to, og snitt rødløken og spisskålen fint. Vend det sammen med quinoa, eddik og olje, og smak til med salt og svart pepper.4. Skjær laksen i små, tykke skiver. Anrett de små vaflene på et fat sammen med laks og quinoasalat.

Avokadomos på ristet surdeigsbrød

Ingredienser 2 modne avokadoer½ sitronsaltsvart pepper50 g babyspinat¼ potte gressløk¼ potte dill50 g parmesanost4 skiver surdeigsbrødtrøffelolje

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer