Snøboller med marsipan og appelsinlikør
20 stk.Tid: 30 min
Ingredienser200 g marsipan½ usprøytet appelsin2 ss Grand Marnier (appelsinlikør)1 ss melis150 g mørk sjokolade1 ½ eggehvite125 g melis
1. Elt marsipan sammen med finrevet appelsinskall, appelsinlikør og melis. Trill marsipanmassen til 20 runde kuler.2. Hakk sjokoladen, og smelt den i en skål over vannbad. Sett en tannstikker i hver marsipankule, dypp dem i sjokoladen, og la dryppe godt av.3. Plasser dem på et stykke bakepapir til sjokoladen er helt størknet. 4. Hell eggehviter i en skål, og sikt melis i en annen skål. Dypp først de sjokoladeovertrukne marsipankulene i eggehvite, og rull dem deretter i et tykt lag melis. Sett snøbollene i kjøleskapet i minst 30 minutter før servering.
Marsipanbrød med nougat, pistasj og lime
30 stk.Tid: 40 min
IngredienserPistasjbunn50 g usaltede pistasjnøtter uten skall1 usprøytet lime250 g marsipan1 firkantet form, ca. 14 × 21 cm
Nougatfyll200 g myk nougat100 g mørk sjokolade25 g hasselnøttkjerner1 klype flaksalt
Overtrekk og pynt300 g mørk sjokolade50 g melkesjokolade15 g usaltede pistasjnøtter uten skall
Les artikkelen gratis
Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger