Sukrin er et naturlig søtstoff som ikke påvirker blodsukkerstigningen og er derfor ok å bruke hvis du går på et lavkarbokosthold. Sukrin får du kjøpt i matvarebutikker og på helsekost.
LES OGSÅ: 3 sunnere is du kan lage selv
Mandelis med sjokolade
Ingredienser:
- 1 ss. Sukrin Gold
- 50 g mandler
- 4 pasteuriserte eggeplommee
- 5 ss Sukrinmelis
- 1 pasteurisert eggehvite
- ½ vaniljestang
- 5 dl kremfløte
- 50 g mørk sjokolade
- bær til pynt
1. Smelt Sukrin Gold i en stekepanne, tilsett mandlene og la dem riste med et par min, under omrøring. Hell mandlene ut på et stykke bakepapir og la dem avkjøles.
2. Pisk eggeplommene luftige med 2 ss Sukrinmelis og kornene fra vaniljestangen og pisk eggehviten stiv med resten av Sukrinen.
3. Pisk fløten stiv og vend forsiktig eggeplommer og krem sammen. Hakk sjokolade og Sukrinmandler og vend dem i blandingen sammen med eggehvitene.
Les artikkelen gratis
Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger