KARAMELLPUDDING: Så enkelt og så godt! FOTO: Columbus Leth
KARAMELLPUDDING: Så enkelt og så godt! FOTO: Columbus Leth Vis mer

Karamellpudding:

Deilig karamell!

Når du vender puddingen ut av formen, vil noe av sausen flyte ut, men det er meningen og ekstra godt.

Publisert

Kremet karamellpudding

6 porsjoner/ Tid: 20 min/ Steketid: 45 min

Ingredienser:

Ingredienser til saus:

Slik gjør du:

  1. Smelt 1 dl sukker til sausen i en gryte. Hell den i bunnen av kakeformen.
  2. Pisk egg, eggeplommer og 3 ss sukker luftig. Del vaniljestangen, og skrap ut kornene.
  3. Kok opp fløte og melk med vaniljestangen og frøene. Hell melkeblandingen i eggemassen under pisking.
  4. Sikt massen, og hell i formen. Sett ovnen på 150 grader. Fyll en dyp stekeplate med vann, og sett kakeformen i den. Stek i cirka 45 minutter. La den avkjøle.
  5. Skjær langs kanten med en spiss kniv, og vend puddingen ut av formen og over på et fat. Nyt med det samme.

LES OGSÅ: Twisters med marsipan og solbærmarmelade - ja, takk!

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer