KK.NO: Hva med en lett og deilig asiatisk suppe med nudler, egg, chili og mynte.
Mat- og interiørstylist Paul Løwe, AKA Sweet Paul er mannen bak 20 mat- og livstilsbøker, og er KKs gjør det selv-mester.
Han gir deg oppskriften!
LES OGSÅ: Turmat: Disse er helt geniale på tur
Du trenger:
(Til fire personer)
- 1 pakke risnudler
- 4 kokte egg som er skrelt og delt i to
- 1,2 liter hønsekraft (buljong)
- 100 gram babyspinat
- 1 rød chili
- 100 gram bønnespirer
- Frisk mynte
- Soyasaus
Foto: Alexandra Grablewski
Foto: Alexandra Grablewski
Det er også kjempegodt å ha kylling eller scampi i denne suppen. Foto: Alexandra Grablewski
Slik gjør du:
- Kok nudlene som angitt på pakken
- Kok opp kraften og fordel den i varme boller
- Ha nudler, spinat, egg, chili, bønnespirer, mynte og litt soyasaus.
Denne oppskriften er på trykk i KK nr. 09.
Vi bryr oss om ditt personvern
kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi
bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene
våre.