Grillspyd med aprikos og marshmallows
2 porsjoner
Tid: 10 min
Grilltid: 1 min
Ingredienser
4 aprikoser
6 marshmallows
Til servering
2 ts honning
eventuelt vaniljeis
1. Skyll aprikosene, del dem i to, og fjern steinene. Sett aprikosene på spyd sammen med marshmallowene.
2. Grill dem i noen sekunder på begge sider på grillen, eller i en grillpanne, til marshmallowene blir brune.
Servering: Ha honning over grillspydene, og server gjerne med vaniljeis.


Slik lager du deilig tiramisu
Grillet vaniljetoast med bringebær
2 porsjoner
Tid: 10 min
Grilltid: 2 min
Ingredienser
100 g kremost naturell
½ ts vaniljepasta
2 ts honning
4 skiver toastbrød (ca. 120 g)
Til servering
125 g bringebær
1 ss kirsebærsirup
1. Rør kremost, vaniljepasta og honning sammen i en skål, og smør det på halvparten av brødene. Legg brødskivene sammen 2 og 2, 1 smurt med vaniljeblandingen og 1 uten.
2. Grill sandwichene på grillen eller i en grillpanne på begge sider i ca. 2 minutter til sammen, til de er gylne og sprø.
Servering: Del toastene i to på skrå, og anrett dem med friske bringebær og en dash kirsebærsirup. Server og nyt!

Grillet cantaloupemelon med gresk yoghurt
2 porsjoner
Tid: 15 min
Grilltid: 2 min
Ingredienser
300 g cantaloupemelon (uten skall og kjerne)
Til servering
100 g gresk yoghurt
1 ss honning
15 g usaltede pistasjnøtter uten skall
fersk mynte
Del melonen i skiver, og skjær av skallet. Grill melonskivene på en rykende varm grill eller grillpanne i 1 minutt på hver side.
Servering: Anrett melonskivene på tallerkener med litt gresk yoghurt. Hell over honning, og server med et dryss av grovhakkede pistasjnøtter. Pynt med litt fersk mynte, og server straks.
