Oppskrifter:

Deilige desserter som kan grilles

Det er ikke noe galt i å slenge på noen lekre frukter og søte slagere som en perfekt avslutning på grillfesten!

OPPSKRIFTER: Det er ikke bare middagen som kan lages på grillen. FOTO: Betina Hastoft
OPPSKRIFTER: Det er ikke bare middagen som kan lages på grillen. FOTO: Betina Hastoft Vis mer
Publisert

Grillspyd med aprikos og marshmallows

2 porsjoner
Tid: 10 min
Grilltid: 1 min

Ingredienser
4 aprikoser
6 marshmallows

Til servering
2 ts honning
eventuelt vaniljeis

1. Skyll aprikosene, del dem i to, og fjern steinene. Sett aprikosene på spyd sammen med marshmallowene.
2. Grill dem i noen sekunder på begge sider på grillen, eller i en grillpanne, til marshmallowene blir brune.
Servering: Ha honning over grillspydene, og server gjerne med vaniljeis.

FOTO: Betina Hastoft
FOTO: Betina Hastoft Vis mer

Grillet vaniljetoast med bringebær

2 porsjoner
Tid: 10 min
Grilltid: 2 min

Ingredienser
100 g kremost naturell
½ ts vaniljepasta
2 ts honning
4 skiver toastbrød (ca. 120 g)

Til servering
125 g bringebær
1 ss kirsebærsirup

1. Rør kremost, vaniljepasta og honning sammen i en skål, og smør det på halvparten av brødene. Legg brødskivene sammen 2 og 2, 1 smurt med vaniljeblandingen og 1 uten.
2. Grill sandwichene på grillen eller i en grillpanne på begge sider i ca. 2 minutter til sammen, til de er gylne og sprø.
Servering: Del toastene i to på skrå, og anrett dem med friske bringebær og en dash kirsebærsirup. Server og nyt!

FOTO: Betina Hastoft
FOTO: Betina Hastoft Vis mer

Grillet cantaloupemelon med gresk yoghurt

2 porsjoner
Tid: 15 min
Grilltid: 2 min

Ingredienser
300 g cantaloupemelon (uten skall og kjerne)

Til servering
100 g gresk yoghurt
1 ss honning
15 g usaltede pistasjnøtter uten skall
fersk mynte

Del melonen i skiver, og skjær av skallet. Grill melonskivene på en rykende varm grill eller grillpanne i 1 minutt på hver side.
Servering: Anrett melonskivene på tallerkener med litt gresk yoghurt. Hell over honning, og server med et dryss av grovhakkede pistasjnøtter. Pynt med litt fersk mynte, og server straks.

FOTO: Betina Hastoft
FOTO: Betina Hastoft Vis mer

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer