Hjemmelaget is

Denne isen er laget av en spesiell ingrediens

- Kunne faktisk spist den som lørdagskos i stedet for Ben and Jerrys.

HJEMMELAGET IS: KKs kritikere sier sin helt ærlige mening om både smak og konsistens på fenomenet Cottage Cheese Ice cream. FOTO: Privat.
HJEMMELAGET IS: KKs kritikere sier sin helt ærlige mening om både smak og konsistens på fenomenet Cottage Cheese Ice cream. FOTO: Privat. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tiktok har de siste årene etablert seg som den nye plattformen hvor trender og tips sprer seg som ild i tørt gress. Noen tips, som buksetrikset alle gravide bør kunne og «Lucky Girl Syndrome», integrerer vi i hverdagslivet vårt, mens andre er såkalte blaff. Noentrender blir advart mot av eksperter og noen ting må bare testes.

Det bryter ut i diskusjon under mandagsmøtet i KK-redaksjonen når noen stiller spørsmålet:

- Men har dere smakt den Cottage Cheese-isen alle lager på Tiktok nå?

Det skal visst nok være en sunnere måte å spise is på, mer protein og mindre sukker, sverges det til i flere av videoene på det sosiale mediet.

Noen er positive og tror det kan funke, andre er mindre velvillig innstilt til isen. Enden på visa blir at jeg påtar meg det store ansvaret det er å teste ut denne trenden. Da gjelder det jo bare å ha is i magen (kremt).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer