Cookie-kake med Daim
9 personer
Tid: 15 min
Steketid: 30 min
Ingredienser
125 g mykt smør
125 g sukker
40 g lys sirup
1 ts vaniljesukker
150 g hvetemel
1 ts bakepulver
¼ ts salt
112 g Daim (2 pk. Dobbelt-Daim)
1 form, 20 × 20 cm
Til servering
½ liter vaniljeis
125 g bringebær

Denne stekeovn-tabben kan potensielt ødelegge kaka
Slik gjør du
1. Skru ovnen på 175°, og legg bakepapir i formen. Pisk sammen smør, sukker, sirup og vaniljesukker med en elektrisk pisker til det blir kremete. Tilsett mel, bakepulver og salt, og rør deigen sammen til den er ensartet.
2. Hakk Daim-sjokoladen grovt, og vend den i deigen, så den er jevnt fordelt. Trykk deigen ut i bunnen av formen i et jevnt lag. Stek kaken i ovnen i 20–30 minutter til den er lett gyllen og gjennomstekt i kanten. Avkjøl kaken i formen på en rist.
3. Servering: Skjær kaken ut i 9 firkantede snitter, og server dem med en kule vaniljeis og friske bringebær på toppen.
Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Derfor bør du være forsiktig med dette sitrontrikset

Kaken for deg som elsker is, brownie og jordbær
