Dessert:

Denne kaken er alle daim-elskeres drøm!

Ikke bare er den enkel å lage, den er også knasende god.

FOTO: Columbus Leth
FOTO: Columbus Leth Vis mer
Publisert

Cookie-kake med Daim
9 personer
Tid: 15 min
Steketid: 30 min

Ingredienser
125 g mykt smør
125 g sukker
40 g lys sirup
1 ts vaniljesukker
150 g hvetemel
1 ts bakepulver
¼ ts salt
112 g Daim (2 pk. Dobbelt-Daim)
1 form, 20 × 20 cm

Til servering
½ liter vaniljeis
125 g bringebær

Slik gjør du

1. Skru ovnen på 175°, og legg bakepapir i formen. Pisk sammen smør, sukker, sirup og vaniljesukker med en elektrisk pisker til det blir kremete. Tilsett mel, bakepulver og salt, og rør deigen sammen til den er ensartet.
2. Hakk Daim-sjokoladen grovt, og vend den i deigen, så den er jevnt fordelt. Trykk deigen ut i bunnen av formen i et jevnt lag. Stek kaken i ovnen i 20–30 minutter til den er lett gyllen og gjennomstekt i kanten. Avkjøl kaken i formen på en rist.
3. Servering: Skjær kaken ut i 9 firkantede snitter, og server dem med en kule vaniljeis og friske bringebær på toppen.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer