
Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen
Jevnlig dukker det opp nye diskusjoner rundt tryggheten til forskjellige tilsetningsstoffer som brukes i matvarer vi spiser, fordi de i verste fall kan påvirke helsa vår.
Fire slike tilsetningsstoffer har den siste tiden blitt omtalt av eksperter, eller har havnet i søkelyset som problematiske for helsa - av forskjellige årsaker.
Her ser du hvilke det gjelder, og hvorfor ekspertene anbefaler at man er forsiktig med inntak av nettopp disse tilsetningsstoffene.
KK Pluss - mer av virkeligheten
Få tilgang til alt innholdet på KK.no:
Eksklusive kvalitetsartikler
Prisvinnende reportasjer og avsløringer
Premium format og lekker presentasjon
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.
Vi bryr oss om ditt personvern
KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger