EGG- OG SPINATWRAPS: Masse egg, ferske grønnsaker og laks gjør at du her får en rett som metter godt og ser flott ut på tallerkenen.
 Foto: All Over Press Denmark
EGG- OG SPINATWRAPS: Masse egg, ferske grønnsaker og laks gjør at du her får en rett som metter godt og ser flott ut på tallerkenen. Foto: All Over Press Denmark
Måltid

Egg- og spinatwraps med røkt laks, avokado og spisskål

En wrap utenom det vanlige. Full av deilige smaker!

Tid beregnet for denne retten: 30 minutter
Antall porsjoner i denne oppskriften: 4 

Ingredienser:

Wraps (6–8 stk.)

  • 200 g fersk spinat
  • 8 egg
  • 50 g revet parmesan
  • salt og nykvernet pepper
  • litt olje til steking

Fyll

  • 500 g røkt laks
  • 2 modne avokadoer
  • ½ spisskål
  • 1 bunt dill
  • 6–8 ss røkt ost
  • 50 g soltørkede tomater
TIPS: Du kan fint bytte ut den røkte osten med en annen type smøreost. Foto: All Over Press Denmark
TIPS: Du kan fint bytte ut den røkte osten med en annen type smøreost. Foto: All Over Press Denmark Vis mer

Slik gjør du: 

  1. Wraps: Skyll, tørk og grovhakk spinaten. Pisk sammen egg og parmesan i en bolle og bland i den hakkede spinaten. Krydre med salt og pepper.
  2. Varm opp litt olje i en teflonpanne, og hell et tynt lag eggemasse i pannen. La den sette seg i ca. 1 minutt, snu den forsiktig og stek den ferdig i ca. 1 minutt på den andre siden også. Stek totalt 6–8 wraps på denne måten.
  3. Fyll: Skjær røkt laks i strimler. Halver avokadoene, fjern steinene og skallet og skjær avokadokjøttet i tynne skiver. Skyll spisskålen og skjær den i veldig tynne strimler. Finhakk dillen med en kniv.
  4. Smør 1 ss røkt ost på hver wrap, og fordel avokado, røkt laks, spisskål og soltørkede tomater skåret i strimler på hver wrap. Dryss med hakket dill. Rull wrappen stramt sammen rundt fyllet, og server straks.

 

Håper det smaker!

 

Til forsiden