Tid beregnet for denne retten: 30 minutterAntall porsjoner i denne oppskriften: 4
Ingredienser:
Wraps (6–8 stk.)
- 200 g fersk spinat
- 8 egg
- 50 g revet parmesan
- salt og nykvernet pepper
- litt olje til steking
Fyll
- 500 g røkt laks
- 2 modne avokadoer
- ½ spisskål
- 1 bunt dill
- 6–8 ss røkt ost
- 50 g soltørkede tomater
Slik gjør du:
- Wraps: Skyll, tørk og grovhakk spinaten. Pisk sammen egg og parmesan i en bolle og bland i den hakkede spinaten. Krydre med salt og pepper.
- Varm opp litt olje i en teflonpanne, og hell et tynt lag eggemasse i pannen. La den sette seg i ca. 1 minutt, snu den forsiktig og stek den ferdig i ca. 1 minutt på den andre siden også. Stek totalt 6–8 wraps på denne måten.
- Fyll: Skjær røkt laks i strimler. Halver avokadoene, fjern steinene og skallet og skjær avokadokjøttet i tynne skiver. Skyll spisskålen og skjær den i veldig tynne strimler. Finhakk dillen med en kniv.
- Smør 1 ss røkt ost på hver wrap, og fordel avokado, røkt laks, spisskål og soltørkede tomater skåret i strimler på hver wrap. Dryss med hakket dill. Rull wrappen stramt sammen rundt fyllet, og server straks.
Les artikkelen gratis
Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger