Eggerøre Med Laks

Eggerøre med laks og spinat

Stekt spinat med muskat, fløte og timian gjør susen i denne retten!

OPPGRADERING: Hvorfor ikke oppgradere frokosteggerøren til middag? Fort gjort med å legge til laks og spinat. Foto: All Over Press
OPPGRADERING: Hvorfor ikke oppgradere frokosteggerøren til middag? Fort gjort med å legge til laks og spinat. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tid beregnet på denne retten: 20 minutter
Antall porsjoner i denne oppskriften: 4

Ingredienser:

  • 400 g røkt laks i skiver
  • fersk dill

Stekt spinat

  • 400 g fersk babyspinat
  • 1 bunt vårløk
  • olivenolje til steking
  • 3 hvitløkfedd
  • 1 ss kokende vann
  • 2–3 ferske timiankvister
  • 1 knivspiss finrevet muskatnøtt
  • 15 g smør
  • 1 dl kremfløte
  • 25 g ferskrevet parmesan

Eggerøre

  • 6 egg
  • 1 ss olivenolje
  • salt og nykvernet pepper

Tilbehør

  • Grovt brød

 

Slik gjør du:

1. Rens vårløken og skjær dem i tynne skiver og stek den i litt olje. Finhakk hvitløken og bland med vårløken i pannen. Tilsett 1 ss kokende vann sammen med timiankvister og revet muskatnøtt. Tilsett smør og la det småkoke et par minutter mens du rører rundt.

2. Legg spinaten i pannen, litt om gangen, mens du fortsetter å røre. Bland fløten med den stekte spinaten og dryss med parmesan.

3. Pisk eggene sammen. Varm opp olje i en stekepanne, hell i eggemassen og stek ved middels varme. Rør i eggemassen hver gang den begynner å stivne litt i pannen. Server med stekt spinat, skiver av røkt laks drysset med hakket dill og grovt brød.

God middag!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer