KYLLINGRULLADER I GRØNN SAUS: Fylte rullader blir alltid saftig! Foto: All Over Press
KYLLINGRULLADER I GRØNN SAUS: Fylte rullader blir alltid saftig! Foto: All Over Press Vis mer

Kylling

#Etniskfredag: Kyllingrullader i grønn saus

Med en pakke kyllingfilet som utgangspunkt, kan du trylle fram de lekreste retter – favorittmat til hverdag og fest.

Publisert

Kyllingrulader med deilig fyll av fetaost og persille i en herlig kremsaus.

Kyllingrulader med grønn saus


 Foto: All Over Press
Foto: All Over Press Vis mer

(4 porsjoner)
4 kyllingfileter
100 g fetaost
1 dl hakket persille
salt
pepper
rapsolje til steking
Grønn saus:
3 dl hønsebuljong
1 ½ dl fløte
125 g grønne erter
20 g fersk spinat
1 bunt persille
1 ts revet sitronskall
1 hvitløkbåt
1. Sett ovnen på 200°. Del filetene i to, og bank dem ut mellom to plastposer til 5–7 mm tykkelse. Smuldre fetaost og bland med hakket persille. Fordel det på filetene, rull sammen filene og fest med en tannpirker. Strø på salt og pepper.
2. Varm en panne med litt rapsolje, og stek rullene til de får fin farge. Etterstek i ovnen i ca. 15 minutter.
3. Kok ut pannen med buljong og fløte.
4. Hell sausen over i en mikser og kjør den til en glatt saus sammen med erter, spinat og persille i ca. 5 minutter.
5. Hell sausen tilbake i pannen, og la det koke opp sammen med sitronskall og presset hvitløk. Smak til med salt og pepper.
6. Legg ruladene i pannen, og pynt med urter. Server med potetmos eller kokte poteter.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer