Ribbe

#Familiesøndag: Ribbe med sesamfrø og rosmarin

Denne ribba er det lov å spise med fingrene.

RIBBE MED SESAMFRØ: Denne ribba er laktosefri Foto: All Over Press
RIBBE MED SESAMFRØ: Denne ribba er laktosefri Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ribbe kan brukes hele året, ikke bare i jula. Med denne marinaden får den en frisk og sommerlig smak. 

Ribbe med sesamfrø og rosmarin

1 kg tynnribbe
2 ss flytende honning
5 ss olivenolje
saften av 1 sitron
2 ss sesamfrø
2 kvister rosmarin
salt, pepper

Foto: All Over Press
Foto: All Over Press Vis mer

1. Legg ribben i en ildfast form, drypp over honning, olje og sitronsaft, dryss over sesamfrø, hakket rosmarin og krydre med salt og pepper. Sett kjølig i 2 timer.
2. Sett ovnen på 175 grader. Sett i ovnen i ca. 40 minutter. Øs over marinade innimellom. La den hvile i ca 10-15 minutter før du skjærer den i biter.
3. Server med salat, potetsalat eller ovnsbakte poteter.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer