KONGEKRABBE: Helgen vil garantert bli vellykket hvis kongekrabbe står på menyen. FOTO: Lisbeth Michelsen
KONGEKRABBE: Helgen vil garantert bli vellykket hvis kongekrabbe står på menyen. FOTO: Lisbeth Michelsen Vis mer

Kongekrabbe:

Får du kloa i krabbe skal du gjør utrolig lite: Bare finn fram den gode vinen

Helgen blir vellykket med dette på bordet.

Publisert

Denne oppskriften er en enkel måte å fryde ganen på. Ganen vil være deg evig takknemlig. Har du ikke kjøpt en klo med kongekrabbe før? Vel, kast deg ut i det.

Jakt etter en som er svart - det betyr at den ikke er kokt. Den kan godt ha vært frossen, men den egner seg fortsatt veldig godt til å stekes.

Denne lille retten er enkel, elegant og pirrende på en gang. Alt du trenger er å frese krabbekjøttet i smør, og ha over en blanding av eddik og olje. Ja, og litt salt og pepper da.

Et godt tips! Skal du skeie ut, så kjøp deg en god flaske med vin fra Reinhessen. Du kan fortsatt gjøre kupp på disse vinene, da de ikke er superpopulære.

Her får du oppskriften på stekt kongekrabbe.

Dette trenger du:

Slik gjør du: Klipp opp krabbekloen. Stek den i smør på middels høy varme i omtrent 4 minutter. Del den i biter og legg dem i skjellet sitt. Bland sammen eddik og olje. Øs det over og servér. Håper det smaker!

LES OGSÅ: Den herlige retten med to ingredienser som er perfekt til rødvin

LES OGSÅ: Pizzaen med bacon på hvit bunn

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer