FISKEPAKKER MED GRØNNSAKER OG PASTA MED PESTO: En snedig måte å få hele familien til å elske fisk på! Foto: Columbus Leth
FISKEPAKKER MED GRØNNSAKER OG PASTA MED PESTO: En snedig måte å få hele familien til å elske fisk på! Foto: Columbus LethVis mer

Middag

Fiskepakker med grønnsaker og pasta med pesto

La fiskemiddagen bli til en fest!

Tid beregnet på denne retten: 40 min
Antall porsjoner i denne retten: 4

Ingredienser:

  • 600–800 g torskefilet
  • salt og nykvernet pepper
  • 2 store gulrøtter
  • 2 store pastinakker
  • 4 vårløk
  • 2 skiver bacon
  • 40 g smø
  • fersk estragon
  • 4 ark bakepapir, 20x20 cm stekesnor

Pesto

  • 1 liten bunt basilikum
  • 5 ss olivenolje
  • 2 ss vann
  • 1 ts salt
  • 10 mandler
  • 25 g parmesan

Tilbehør

  • kokt fersk pasta
  • fersk estragon
TIPS: Også kjempegodt med ovnsbakte poteter Foto: Columbus Leth
TIPS: Også kjempegodt med ovnsbakte poteter Foto: Columbus Leth Vis mer

Slik gjør du:

1. Del torsken i 4 stykker. Krydre med salt og pepper.

2. Skrell gulrøtter og pastinakker og skjær dem i små stykker. Rens vårløken og skjær den i fine skiver.

3. Fordel torsken midt på bakepapirstykkene og topp med gulrøtter, pastinakker, vårløk, ½ skive bacon, 10 g smør og litt estragon. Samle hvert stykke bakepapir til en tett, lukket pakke, og lukk med stekesnor. Legg pakkene på en stekeplate og stek dem i 12 minutter på 180 grader.

4. Tilbehør: Kok pasta etter anvisning på pakken.

5. Pesto: Blend ingrediensene godt sammen med en stavmikser.

6. Servering: Åpne fiskepakkene (pass på, de er veldig varme), og dryss med litt estragon. Server med den kokte pastaen vendt i pesto.

Håper det smaker!

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: