Tid beregnet på denne retten: 40 minAntall porsjoner i denne retten: 4
Ingredienser:
- 600–800 g torskefilet
- salt og nykvernet pepper
- 2 store gulrøtter
- 2 store pastinakker
- 4 vårløk
- 2 skiver bacon
- 40 g smø
- fersk estragon
- 4 ark bakepapir, 20x20 cm stekesnor
Pesto
- 1 liten bunt basilikum
- 5 ss olivenolje
- 2 ss vann
- 1 ts salt
- 10 mandler
- 25 g parmesan
Tilbehør
- kokt fersk pasta
- fersk estragon
Slik gjør du:
1. Del torsken i 4 stykker. Krydre med salt og pepper.
2. Skrell gulrøtter og pastinakker og skjær dem i små stykker. Rens vårløken og skjær den i fine skiver.
3. Fordel torsken midt på bakepapirstykkene og topp med gulrøtter, pastinakker, vårløk, ½ skive bacon, 10 g smør og litt estragon. Samle hvert stykke bakepapir til en tett, lukket pakke, og lukk med stekesnor. Legg pakkene på en stekeplate og stek dem i 12 minutter på 180 grader.
4. Tilbehør: Kok pasta etter anvisning på pakken.
Les artikkelen gratis
Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger