FISKEPAKKER MED GRØNNSAKER OG PASTA MED PESTO: En snedig måte å få hele familien til å elske fisk på! Foto: Columbus Leth
FISKEPAKKER MED GRØNNSAKER OG PASTA MED PESTO: En snedig måte å få hele familien til å elske fisk på! Foto: Columbus Leth Vis mer

Middag

Fiskepakker med grønnsaker og pasta med pesto

La fiskemiddagen bli til en fest!

Publisert
Sist oppdatert

Tid beregnet på denne retten: 40 min
Antall porsjoner i denne retten: 4

Ingredienser:

  • 600–800 g torskefilet
  • salt og nykvernet pepper
  • 2 store gulrøtter
  • 2 store pastinakker
  • 4 vårløk
  • 2 skiver bacon
  • 40 g smø
  • fersk estragon
  • 4 ark bakepapir, 20x20 cm stekesnor

Pesto

  • 1 liten bunt basilikum
  • 5 ss olivenolje
  • 2 ss vann
  • 1 ts salt
  • 10 mandler
  • 25 g parmesan

Tilbehør

  • kokt fersk pasta
  • fersk estragon
TIPS: Også kjempegodt med ovnsbakte poteter Foto: Columbus Leth
TIPS: Også kjempegodt med ovnsbakte poteter Foto: Columbus Leth Vis mer

Slik gjør du:

1. Del torsken i 4 stykker. Krydre med salt og pepper.

2. Skrell gulrøtter og pastinakker og skjær dem i små stykker. Rens vårløken og skjær den i fine skiver.

3. Fordel torsken midt på bakepapirstykkene og topp med gulrøtter, pastinakker, vårløk, ½ skive bacon, 10 g smør og litt estragon. Samle hvert stykke bakepapir til en tett, lukket pakke, og lukk med stekesnor. Legg pakkene på en stekeplate og stek dem i 12 minutter på 180 grader.

4. Tilbehør: Kok pasta etter anvisning på pakken.

5. Pesto: Blend ingrediensene godt sammen med en stavmikser.

6. Servering: Åpne fiskepakkene (pass på, de er veldig varme), og dryss med litt estragon. Server med den kokte pastaen vendt i pesto.

Håper det smaker!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer