Bruk den fisken du har tilgang på. Rekene skal legges i helt til slutt, ellers blir de seige!
Fiskegryte med reker

(4 porsjoner)
1 løk
200 g fennikel
1 liten rød paprika
2 ss smør
½ g safran
1 boks hele småtomater
eller 1 boks hele
plommetomater
2 dl kremfløte
1 dl vann
1 ss sitronsaft
1 ss fiskefond
2 laurbærblad
½ ts salt
½ finhakket rød chili
400 g hvit fiskefilet
500 g reker med skall
Topping:
1 dl crème fraîche
3 ss finhakket dill
100 g kremost naturell
Pynt:
dill
sitronbåter
1. Finhakk løken. Rens og skjær fennikel i fine strimler. Skjær paprika i terninger. Stek grønnsakene med safran til de er myke og ikke får for mye farge.
2. Tilsett tomater, fløte, vann, sitronsaft, fond, laurbærblad og salt. Kjern ut og finhakk chilien. Bland i gryten og la alt koke sammen på svak varme i 6–7 minutter. Rør om.
3. Skjær fiskefileten i terninger, ca. 2 cm store biter. Legg forsiktig fisken i gryten, la det trekke i 3–4 minutter.
4. Skrell rekene og la dem bli varme i gryten. Klipp over dill.
5. Miks sammen crème fraîche og dill til en krem. Tilsett kremost og smak til med litt salt.
6. Ved servering toppes suppeskålene med litt av kremen.
7. Server med pasta, brød og ost.