<strong>LAKS TIL MIDDAG:</strong> Er du opptatt av lavkarbo, er dette en rett du trygt kan spise. Foto: All Over Press
LAKS TIL MIDDAG: Er du opptatt av lavkarbo, er dette en rett du trygt kan spise. Foto: All Over Press Vis mer

Lavkarbo

#Fisketirsdag: Laks med bønner og dillkrem

Dette er en god og mettende middagsrett med lite karbohydrater.

Publisert
Sist oppdatert

Hvis du ikke får tak i bifftomat, kan du fint bruke to vanlige tomater.

Laks med bønner og dillkrem

 Foto: All Over Press
Foto: All Over Press Vis mer

(2 pers.)
350 g laksefileter
1 ts revet sitronskall
Salt og pepper
100 g agurk
1 ts salt
1 fedd hvitløk
1 bundt dill
50 g gresk yoghurt
125 g grønne bønner
1 bifftomat
1 chili
2 ts balsamicoeddik
1. Bland revet sitronskall, salt og pepper og vend laksefiletene i blandingen.
2. Riv agurken på den grove siden av rivjernet, bland med salt og la det renne av i en sikt. 
3. Rør finhakket hvitløk, hakket dill og yoghurt sammen, press agurken fri for væske og rør den i. 
4. Rens bønnene, damp dem i lettsaltet vann. Fjern kjernene i tomaten og skjær den i små terninger. 
5. Bland bønner, tomat, finhakket chili og balsamicoeddik. 
6. Stek laksen på middels varme i 3-4 min. på hver side og servér med dillkreme og bønnesalat.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer