Appelsinfromasje

Frisk appelsinfromasje for deg som er kakelei

Knallgod, mager og sunnere!

APPELSINFROMASJE: Er et friskt alternativ til alle juledessertene nå i desember.  Foto: Grete Roede AS
APPELSINFROMASJE: Er et friskt alternativ til alle juledessertene nå i desember. Foto: Grete Roede AS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Allerede litt lei pepperkaker, smultringer og kransekake?

Hva med en frisk og deilig helgfristelse som både er god og litt sunnere?

Ja, da kan denne appelsinfromasjen være et godt valg til helgens dessert. 

- Dette er en deilig og frisk dessert som passer til alle anledninger! Desserten er også praktisk ettersom den kan lages dagen før den skal serveres, forteller Jeanette Roede i Grete Roede.

PS. Appelsin er også knallsunt og proppfull av viktige næringsstoffer!

LES OGSÅ: Dessert du kan spise hver dag Dette trenger du (6 porsjoner):6 plater gelatin3 ss kokende vann3 dl kesam250 g vaniljeyoghurt2 eggehviter2 ss sukker1 appelsin

Slik gjør du:Legg gelatinen i bløt i kaldt vann i 5 minutter. Bland kesam og yoghurt. Pisk eggehvitene stive med sukkeret. Bland stivpiskede eggehviter med kesam og yoghurtblandingen. Hell vannet av gelatinen og løs den opp i 3 ss kokende vann. Avkjøl og hell den smeltende gelatinen i en tynn stråle mens du rører jevnt i blandingen. Bland inn revet appelsinskall, og saften av en appelsin. Hell fromasjen i porsjonsskåler eller i en bolle, og sett kjølig i ca 3 timer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer