APPELSINKAKE: Dryss lett med melis gjennom en sil før kaken serveres. FOTO: Columbus Leth
APPELSINKAKE: Dryss lett med melis gjennom en sil før kaken serveres. FOTO: Columbus Leth Vis mer

Appelsinkake:

Frisk og eksotisk appelsinkake

Med mynte og aprikoser blir denne deilige appelsinkaken ikke bare saftigere, men også ekstra frisk!

Publisert

Marokkansk appelsinkake med mandler og aprikoser

8 porsjoner

Ingredienser:

Slik gjør du:

  1. Vask og kok appelsinene ved svak varme i ca. 1 time. La appelsinene avkjøles, og skjær dem i mindre stykker. Skjær også aprikoser og mynte i mindre stykker. Kjør appelsiner, aprikoser og mynte sammen i en blender.
  2. Pisk egg og sukker, og tilsett de finmalte mandlene og bakepulveret.
  3. Vend appelsinmassen i deigen, og fyll den i en smurt springform på ca. 22 cm i diameter. Bak kaken ved 200° i ca. 1 time.
  4. La kaken avkjøles før servering. Kaken kan holde seg i kjøleskapet i ca. 1 uke.

LES OGSÅ: Fysen på noe godt? Prøv disse små pæretertene med ingefær og mandelkrem

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer