Oppskrift:

Friske og fine terter

Disse små tertene tar ikke lang tid å slenge sammen, så lenge du husker å lage bunnene i god tid.

Hvis du ikke er så glad i kokossmaken, kan du bruke smør i stedet. FOTO: Betina Hastoft
Hvis du ikke er så glad i kokossmaken, kan du bruke smør i stedet. FOTO: Betina Hastoft Vis mer
Publisert

Kjeksterte med kiwi

Tid: 20 minutter
Kjøletid: 2 timer

Ingredienser
100 g havrekjeks
30 g kokosolje
100 g kremost naturell
1 ts vaniljepasta
1 dl melis
100 g gresk yoghurt, 2 %
200 g kiwi
4 små terteformer med løs bunn

1. Knus kjeksene. Smelt kokosoljen i en gryte, og bland kjekssmulderet i. 2. Fordel blandingen i terteformene, og press en fordypning i hver kjeksbunn, der fyllet skal ligge. Sett terte bunnene i kjøleskap i 2 timer, til de blir faste.
3. Rør sammen kremost, vanilje, melis og yoghurt. Ta forsiktig bunnene ut av formene – de knekker lett – og anrett dem på 4 tallerkener.
4. Skjær skallet av kiwiene, og skjær kiwiene i tynne skiver. Fordel kremen på tertebunnene, og pynt med kiwiskiver. Server straks.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer