Kjeksterte med kiwi
Tid: 20 minutter
Kjøletid: 2 timer
Ingredienser
100 g havrekjeks
30 g kokosolje
100 g kremost naturell
1 ts vaniljepasta
1 dl melis
100 g gresk yoghurt, 2 %
200 g kiwi
4 små terteformer med løs bunn
1. Knus kjeksene. Smelt kokosoljen i en gryte, og bland kjekssmulderet i. 2. Fordel blandingen i terteformene, og press en fordypning i hver kjeksbunn, der fyllet skal ligge. Sett terte bunnene i kjøleskap i 2 timer, til de blir faste.
3. Rør sammen kremost, vanilje, melis og yoghurt. Ta forsiktig bunnene ut av formene – de knekker lett – og anrett dem på 4 tallerkener.
4. Skjær skallet av kiwiene, og skjær kiwiene i tynne skiver. Fordel kremen på tertebunnene, og pynt med kiwiskiver. Server straks.
