Tid beregnet på denne retten: 25 minutter
Antall porsjoner i denne oppskriften: 4
Ingredienser:
- 400 g nypoteter
- 4 oksebiffer
Salsa:
- 2 avokadoer
- 2 mangoer
- 4 store tomater
- 1 rødløk
- 1 bunt koriander
- ½ bunt mynte
Hvitløksdressing:
- 3 fedd hvitløk
- 1 dl olivenolje
- 3 ss eplesidereddik
- 1 ss brunt sukker
- salt og nykvernet
- pepper

Slik gjør du:
1. Skrubb potetene, og kok dem møre i lettsaltet vann i ca. 12 minutter.
2. Salsa: Skrell avokadoene; fjern steinen i midten, og skjær avokadokjøttet i tynne båter. Gjør det samme med mangoene. Skyll tomatene, og skjær dem i tynne båter. Pill rødløken, og skjær den i tynne ringer. Fordel avokado, mango, tomater og rødløk på et fat.
3. Hvitløksdressing: Pill hvitløkfeddene, og finhakk dem. Rør sammen hvitløk, olivenolje, eplesidereddik og brunt sukker i en skål. Hell hvitløksdressingen over salsaen, og dryss raust med hakket koriander og mynte.
4. Stek biffene på grillen. Server dem sammen med kokte nypoteter og avokado- og mangosalsa som tilbehør.
God middag!