Matplan

Fyr opp grillen - Grillede grønnsaker med pasta

UKENS VEGETAR: Deilig pasta og grillede grønnsaker utgjør et fullkomment fredagsmåltid! Foto: Columbus Leth
UKENS VEGETAR: Deilig pasta og grillede grønnsaker utgjør et fullkomment fredagsmåltid! Foto: Columbus Leth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tid beregnet på denne retten: 30 minutterAntall porsjoner i denne oppskriften:  4 

Ingredienser: 

  • 2 røde paprika
  • 2 gule paprika
  • 2 squash
  • 1 fennikel
  • 1 aubergine
  • 1 ss olivenolje
  • 6 vårløk
  • 1 fedd hvitløk

Basilikumdressing:

  • 1 bunt basilikum
  • 8 ss olivenolje
  • 2 ss hvitvinseddik
  • salt og nykvernet pepper

Tilbehør:

  • 500 g fersk pasta

Slik gjør du:

1. Rens alle grønnsakene. Stek paprikaene hele på grillen til de er godt svidde. Legg dem i en skål, dekk skålen med plastfilm, og avkjøl. Skjær squash og fennikel i 1½ cm tykke skiver på langs. Spar på fennikeltoppen. Stek squash og fennikel på grillen i 1‒2 minutter på hver side, og legg dem på et rent kjøkkenhåndkle.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.