Matplan

Fyr opp grillen - Grillet tunfiskbiff med bønnesalat

Nå er grilluka vår i gang! Vi kickstarter med deilige tunfiskbiffer.

FRISK START: Begynn grilluken vi har planlagt for dere med disse deilige tunfiskbiffene! Foto: Columbus Leth
FRISK START: Begynn grilluken vi har planlagt for dere med disse deilige tunfiskbiffene! Foto: Columbus Leth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tid beregnet på denne retten: 25 minutter
Antall porsjoner i denne oppskriften: 4 


Ingredienser:

  • 400 g fersk tunfisk skåret i 4 biffer
  • salt og nykvernet pepper
  • skall av 2 usprøytede sitroner
  • 1 ss olivenolje

Bønnesalat

  • 1 rødløk
  • 2 ferske røde chili
  • saft av 2 usprøytede sitroner
  • 100 g cannellinibønner på boks
  • 100 g borlottibønner på boks
  • 8 ss olivenolje
  • salt og nykvernet pepper
  • 1 bunt koriander
  • 1 bunt mynte
  • 1 bunt basilikum

Tilbehør

  • godt brød
LA DEM VÆRE ROSA: Ferdiggrillede tunfiskbiffer skal være litt rosa i midten! Hvis ikke blir de fort tørre. Foto: All Over Press
LA DEM VÆRE ROSA: Ferdiggrillede tunfiskbiffer skal være litt rosa i midten! Hvis ikke blir de fort tørre. Foto: All Over Press Vis mer


Slik gjør du:

1. Bønnesalat: Pill rødløken, rens chilien, og finhakk begge deler. Skyll bønnene i en sikt, og la dem renne av seg. Bland bønnene med rødløk, chili og olivenolje i en skål. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.
2. Skyll og hakk krydderurtene, og vend dem inn i bønnesalaten.
3. Gni tunfiskbiffene med salt og pepper, finrevet sitronskall og olivenolje på begge sider. Stek dem på en varm grill i bare 1 minutt på hver side. Server tunfiskbiffene oppå bønnesalaten med godt brød til.

God middag!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer