Gresskarkake med kremost og pekannøtter
16–20 kakestykker / Tid: 25 min / Steketid: Totalt 60 min
Ingredienser:
- 400 g gresskar, helst av typen hokkaido
- 250 g mykt smør
- 250 g sukker
- 4 egg
- 150 g marsipan
- skallet av 1 appelsin
- 300 g hvetemel
- 2 ss kanel
- 1 ts revet ingefær
- 2 ts bakepulver
- kakeform på cirka 20 × 30 cm
- smør til formen
Kremost-topping:
- 100 g mykt smør
- 300 g melis
- 200 g naturell kremost, f.eks. Philadelphia
- 50 g pekannøtter
Slik gjør du:
Les artikkelen gratis
Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger