Kake:

Godt med gresskar!

Tilfør kaken det lille ekstra med valnøtter som krønsj på toppen!

KAKE: Denne hadde ikke vært dum å få servert i helgen. FOTO: Line Falck
KAKE: Denne hadde ikke vært dum å få servert i helgen. FOTO: Line Falck Vis mer
Publisert

Gresskarkake med kremost og pekannøtter

16–20 kakestykker / Tid: 25 min / Steketid: Totalt 60 min

Ingredienser:

  • 400 g gresskar, helst av typen hokkaido
  • 250 g mykt smør
  • 250 g sukker
  • 4 egg
  • 150 g marsipan
  • skallet av 1 appelsin
  • 300 g hvetemel
  • 2 ss kanel
  • 1 ts revet ingefær
  • 2 ts bakepulver
  • kakeform på cirka 20 × 30 cm
  • smør til formen

Kremost-topping:

  • 100 g mykt smør
  • 300 g melis
  • 200 g naturell kremost, f.eks. Philadelphia
  • 50 g pekannøtter

Slik gjør du:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer