Få oppskrift:

Godterikake

Både kaken og skummet skal helst lages dagen før servering, slik at de kan sette seg og få en perfekt saftig konsistens og smak.

FOTO: Columbus Leth
FOTO: Columbus Leth Vis mer
Publisert

Kladdekake med Dumle-skum og bringebær

6 personer Tid: 35 minutter steketid: 25 minutter kjøletid: minst 6 timer

Ingredienser Kladdekake 100 g smør 2 egg 160 g sukker 1 ts vaniljesukker 125 g hvetemel 25 g rent kakaopulver 1 klype salt springform, 20 cm i diameter

Dumle-skum 2 ½ dl kremfløte 160 g Dumle-karameller sprøytepose med stjerneformet tupp

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer