Tid beregnet til denne retten: 30 minutter. Marinering: 1 time.Antall porsjoner i denne oppskriften: 4
Ingredienser:
- 2 røde paprika
- 2 gule paprika
- 2 squash
- 1 fennikel
- 1 aubergine
- 1 ss olivenolje
- 6 vårløk
- 1 hvitløkfedd
Basilikumdressing
- 1 bunt basilikum
- 8 ss olivenolje
- 2 ss hvitvinseddik
- Salt og nykvernet pepper
Tilbehør
- 500 g fersk pasta
Slik gjør du:
1. Rens alle grønnsakene. Stek paprikaene hele på en varm grill til de er godt stekt. Legg dem i en bolle, dekk til med plastfolie og la dem avkjøles.2. Skjær squash og fennikel i 1 ½ cm tykke skiver på langs. Spar på toppen av fennikelen. Stek squash og fennikel på grillen i 1–2 minutter på hver side, og legg dem på et rent kjøkkenhåndkle. Drypp olivenolje over vårløken, og stek dem raskt på grillen.3. Flå skinnet av de avkjølte paprikaene, fjern frø og stilk, og skjær dem i grove skiver. Bland de grillede grønnsakene i en bolle.4. Kok pastaen etter anvisning på pakken.5. Blend halvparten av basilikumbladene med olivenolje, eddik, litt salt og pepper, og hell dressingen over grønnsakene i bollen. Bland resten av basilikumbladene med grønnsakene. Skjær hvitløk i tynne skiver, finsnitt fennikeltoppen, og dryss den over salaten. Server som tilbehør til den ferske pastaen.
Les artikkelen gratis
Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger