HERLIG GRILL: Grillede grønnsaker er bare helt nydelig! Foto: All Over Press
HERLIG GRILL: Grillede grønnsaker er bare helt nydelig! Foto: All Over Press Vis mer

Ukens Matplan

Grillede lammekjøttboller med lun potetsalat

Ikke glem grillsmaken helt enda. Disse kjøttbollene er perfekt i dag!

Publisert

Tid beregnet på denne retten: 35 minutter
Antall porsjoner i denne oppskriften: 2

Ingredienser:

Kjøttboller:

Potetsalat:

LAM ELLER OKSE: Kjøttbollene kan også lages av kvernet oksekjøtt. Foto: All Over Press
LAM ELLER OKSE: Kjøttbollene kan også lages av kvernet oksekjøtt. Foto: All Over Press Vis mer

Slik gjør du:

1. Bland kjøttdeigen med salt, spisskummen og løk, og form til kjøttboller på størrelse med 5-kroninger.

2. Ha litt olje over, og grill dem ved middels varme på en grill eller grillpanne. Sjekk at de er gjennomstekte, og sett dem ev. på spyd.

3. Imens vender du aubergine og poteter i litt olivenolje og griller begge deler. Krydre med salt, og vend de grillede auberginene og potetene sammen med tomater, løk og mynte. Smak til med sitron, salt og olivenolje. Server straks lun potetsalat og kjøttboller.

God middag!

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer