ENKELT: Denne retten tar deg bare 20 minutter å lage, perfekt for en travel onsdag! Foto: All Over Press
ENKELT: Denne retten tar deg bare 20 minutter å lage, perfekt for en travel onsdag! Foto: All Over Press Vis mer

Mat

Grillede pitabrød med makrellkrem

Ukens fiskerett er spennende og frisk!

Publisert

Tid beregnet på denne retten: 20 minutter
Antall porsjoner i denne oppskriften: 2

Ingredienser:

Tips: Du kan også lage denne enkle retten med varmrøkt laks.

Topping:

EN LETT MIDDAG: Sunt, godt og enkelt! Foto: All Over Press
EN LETT MIDDAG: Sunt, godt og enkelt! Foto: All Over Press Vis mer

Slik gjør du:

1. Rens makrellen for skinn og bein. Rør makrellen sammen med yoghurt, reddiker, tabasko, sitronsaft og salt.

2. Drypp olivenolje på pitabrødene, og grill dem i en grillpanne. Anrett pitabrød med makrellkrem, og topp med reddiker og vårløk. Server straks.

 

God middag!

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer