ENKELT: Denne retten tar deg bare 20 minutter å lage, perfekt for en travel onsdag! Foto: All Over Press
ENKELT: Denne retten tar deg bare 20 minutter å lage, perfekt for en travel onsdag! Foto: All Over Press Vis mer

Mat

Grillede pitabrød med makrellkrem

Ukens fiskerett er spennende og frisk!

Tid beregnet på denne retten: 20 minutter
Antall porsjoner i denne oppskriften: 2

Ingredienser:

  • 1 liten, røkt makrell
  • 5‒6 ss gresk yoghurt
  • ½ bunt reddiker i skiver
  • 1‒2 ts tabasko
  • 1‒2 ss sitronsaft
  • salt
  • 2‒4 fullkornpitabrød
  • olivenolje

Tips: Du kan også lage denne enkle retten med varmrøkt laks.

Topping:

  • ½ bunt reddiker i skiver
  • ½ bunt vårløk, snittet
EN LETT MIDDAG: Sunt, godt og enkelt! Foto: All Over Press
EN LETT MIDDAG: Sunt, godt og enkelt! Foto: All Over Press Vis mer

Slik gjør du:

1. Rens makrellen for skinn og bein. Rør makrellen sammen med yoghurt, reddiker, tabasko, sitronsaft og salt.

2. Drypp olivenolje på pitabrødene, og grill dem i en grillpanne. Anrett pitabrød med makrellkrem, og topp med reddiker og vårløk. Server straks.

 

God middag!

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: