Tid beregnet på denne retten: 25 minutter
Antall porsjoner i denne retten: 2
Ingredienser
- ½ bunt vårløk
- ½ fedd
- hvitløk
- 2 ss kapers
- 2 ts dijonsennep
- 1 håndfull basilikumblader
- 1 liten håndfull mynteblader
- 2 håndfuller bladpersille
- 2–3 ss eplesidereddik
- ½ dl skikkelig god olivenolje
- salt og pepper
Biff og sopp
- 400 g blandet sopp i munnfullstore biter
- olivenolje
- salt
- 2 gode biffer
- mer olje
- salt og pepper

Slik gjør du:
1. Skjær vårløken i grove biter. Kjør vårløk, hvitløk, kapers og sennep i en foodprocessor eller blender. Tilsett basilikum, mynte og persille, og kjør litt til. Ha i
eddik og til slutt oljen, litt om gangen. Kjør til salsaen er fin og kremet, men fremdeles har litt tekstur. Smak til med salt og pepper.
2. Stek soppen gyllen i olivenolje i en stor panne. Stek biffene rosa, krydre med salt og pepper.
3. Anrett soppen med skiver av biff og rikelige mengder krydderurtesalsa på toppen. Server gjerne sammen med en salat eller dampede grønnsaker.
God middag!