Tid beregnet på denne retten: 35 minutter
Antall porsjoner i denne oppskriften: 2
Ingredienser:
- 1 lite hokkaidogresskar
- litt olivenolje
- litt sitronsaft
- salt
- litt revet timian
Schnitzel:
- 2 skinkeschnitzler
- olivenolje
- salt og pepper
Tilbehør:
- 1 sitron
- masse sprø salat

Slik gjør du:
1. Skrubb gresskaret, skjær det i to på langs, skrap ut kjernene med en skje og kast dem. Skjær gresskaret i båter og kast skallet.
2. Vend det med olje, sitronsaft og salt, og legg det utover en stekeplate. Bak det ved 200° i 25–30 minutter, eller til det er mørt. Vend det varme gresskaret sammen med timian før servering.
3. Gni schnitzlene med litt olivenolje, og grill dem på en grill eller grillpanne i et par minutter til de er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper. Imens skjærer du sitronen i to og griller den med skjæreflaten ned. Server schnitzler med gresskar, salat og varm sitronsaft.
God middag!