PRØV DEN: Superenkelt og en fryd for både øye og gane! Foto: All Over Press
PRØV DEN: Superenkelt og en fryd for både øye og gane! Foto: All Over Press Vis mer

Ukens Matplan

Grillet svinekjøtt med ferske fiken

En hurtig og smakfull rett som passer utmerket på mandag!

Publisert

Tid beregnet på denne retten: 25 minutter

Antall porsjoner i denne oppskriften: 2

Ingredienser:

Tilbehør:

TIPS: Finner du ikke ferske fiken, kan du bruke gode tørkede.  Foto: All Over Press
TIPS: Finner du ikke ferske fiken, kan du bruke gode tørkede. Foto: All Over Press Vis mer

Slik gjør du:

1. Stek kotelettene i olje i en stekepanne til de er gylne og akkurat gjennomstekt. Ta dem opp av pannen, ha salt og pepper på.

2. Ha løken i pannen, og stek dem kort. Ha fiken opp i og stek i ½ – 1 minutt. Tilsett honning og eddik, og kok opp. Hell alt i pannen over kotelettene, og server straks med en stor salat og godt brød.

God middag!

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer