Tid beregnet på denne retten: 20 minutter
Antall porsjoner i denne oppskriften: 4
Ingredienser:
- 500 g grønne asparges
- 2 store egg
Sennepsdressing
- 2 ss olivenolje
- 1 ss hvitvinseddik
- 1 ss dijonsennep
- Salt og nykvernet pepper
Til servering
- 2 ts små kapers
- 50 g parmesan
- 1 liten bunt estragon
- Godt brød

Slik gjør du:
1. Skyll aspargesen og brekk av de nederste, litt trå endene. Legg dem i en kjele med kokende, lettsaltet vann i 2–3 minutter. Hell av vannet og skyll dem godt med kaldt vann.
2. Kok eggene i 5–6 minutter alt etter størrelsen – plommen skal ikke være fast.
3. Sennepsdressing: Bland alle ingrediensene godt.
4. Servering: Legg aspargesen på et fat eller fordel dem på 4 tallerkener. Drypp over sennepsdressing. Skrell eggene, skjær dem i båter og fordel dem over aspargesene. Pynt med kapers, parmesan og ferskhakket estragon. Server med brød.
God middag!