Oppskrift sitronfromasj:

Gul og god dessert!

Det blir aldri feil med denne klassikeren, særlig ikke når den har vårblomster på toppen.

SITRONFROMASJ: Har du ikke tilgang til en utsprunget syrinbusk kan du erstatte blomstene med et dryss frysetørket bærstøv eller litt revet sitronskall. FOTO: Stine Christiansen
SITRONFROMASJ: Har du ikke tilgang til en utsprunget syrinbusk kan du erstatte blomstene med et dryss frysetørket bærstøv eller litt revet sitronskall. FOTO: Stine Christiansen Vis mer
Publisert

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer