DESSERT TIL PÅSKE: Kokoskrem kan du få kjøpt i asiatiske butikker. Alternativt kan du sette en boks kokosmelk i kjøleskapet, og kun bruke det av innholdet som blir fast og tykt. FOTO: Columbus Leth
DESSERT TIL PÅSKE: Kokoskrem kan du få kjøpt i asiatiske butikker. Alternativt kan du sette en boks kokosmelk i kjøleskapet, og kun bruke det av innholdet som blir fast og tykt. FOTO: Columbus Leth Vis mer

Dessert

Gul og god!

Dette er en herlig, fargerik liten dessert.

Publisert

Banan og mango i kokoskrem

4 porsjoner
Tid: 80 min

Ingredienser:

Mangopuré:

Servering:

Slik gjør du:

  1. Skrell 2 bananer, og skjær dem i skiver. Dryss dem med sukker, og la dem trekke 1 time i kjøleskapet.
  2. La tapiokaperlene trekke i en skål med lunktent vann i 20 minutter, og sil av vannet.
  3. Kok opp 4 dl vann i en kjele, og hell bananskivene i vannet. Tilsett tapiokaperler, salt og kokoskrem, og la det småkoke i 15 minutter. La det kjøle litt av, og fordel i 4 glass.
  4. Mangopuré: Skrell mangoen, og skjær mangokjøttet løs fra steinen. Kjør mangokjøttet sammen med limesaft i en blender eller med en stavmikser. Smak til underveis, så det får den syremengden du liker.
  5. Servering: Skrell 2 bananer, og skjær dem i skiver. Hakk pistasjnøttene. Hell mangopureen over kokoskremen i glassene, og pynt med bananskivene, mynte og de hakkede pistasjnøttene.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer