VANNMELON: Hva med å kaste vannmelonen på grillen neste gang dere griller?   Foto: Grete Roede AS
VANNMELON: Hva med å kaste vannmelonen på grillen neste gang dere griller? Foto: Grete Roede AS Vis mer

Stekt Vannmelon

Ha vannmelonen på grillen

Sunn og god dessert til hele familien.

Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Har du smakt grillet vannmelon før - med en deilig dressing som tilbehør? Hvis svaret er nei er det virkelig på tide at du prøver det!

- Grillet vannmelon er faktisk utrolig godt og du får en helt unik sødme. Den kan være like godt som snacks til drinken, forrett eller som dessert.

- Husk varm grill og kort grilltid for det beste resultatet, forteller konseptsjef i Grete Roede AS, Jeanette Roede.

VANNMELON: Hva med å kaste vannmelonen på grillen neste gang dere griller?   Foto: Grete Roede AS
VANNMELON: Hva med å kaste vannmelonen på grillen neste gang dere griller? Foto: Grete Roede AS Vis mer

LES OGSÅ: 5 gode grunner til å spise vannmelon

Grillet vannmelon  

(4 porsjoner)

Dette trenger du:

400 g vannmelon
1/2 ts maldonsalt
80 g bacon
2 ss pekannøtter, usaltede

Blåmuggostdressing:

4 ss gresk Yoghurt
2 ss edelost (tube), Kavli
1 ss vårløk
2 ts grønn Tabasco

Slik gjør du: Bland sammen gresk yoghurt, edelost og finhakket vårløk. Smak til med grønn Tabasco. Rist pekannøtter, del baconet i biter og sprøstek.

Skjær vannmelon i 1-2 cm tykke skiver. Grill de hele skivene. Ha på litt salt og del opp i trekanter. Legg trekantene av vannmelon på serveringsfat. Ha dressingen på melonbitene og dryss over pekannøtter og stekte baconbiter.

Les flere oppskrifter på Greteroede.no

Se flere Lettere-oppskrifter nedenfor:
 

Vi gjør oppmerksom på at Aller Media er deleier i Grete Roede AS. 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer